Séng Galunggung Casting

Teknic mangrupikeun pamimpin dunya dina casting paeh, sareng klien mimitian ti perusahaan manufaktur alat ageung ka industri otomotif tina konsép desain, dugi ka produksi sareng bungkusan.

Urang nyadiakeun séng paeh casting ti desain kapang jeung nguji, mun séng komponén manufaktur, pagawean, jeung bungkusan tina spésifikasi design kompléks jeung ngahurungkeun kana produk rengse.

Teknic ngarah séng maot casting pausahaan leuwih 10 taun.Kusabab ngadegna, urang geus mekar jadi pamimpin kelas dunya ngamangpaatkeun wherewithal téhnologis sarta profésional terampil na rancang rancang paeh kualitas luhur.Urang difokuskeun kualitas sarta ngarengsekeun masalah di Cina.dumasar kana fasilitas manufaktur Séng Molding.

Wangun kompléks & Toleransi ketat

Séng maot casting ngahasilkeun multi-rongga, wangun kompléks jeung dina tolerances ngadeukeutan ti loba prosés produksi lianna.Salian ngahasilkeun volume luhur ngalir bagian ampir idéntik, éta ngahasilkeun panas terjal sarta ngagem bagian tahan anu dimensi stabil, bari ngajaga tolerances exceptionally nutup.

Prosés casting paeh méré désainer kasempetan pikeun ngahemat waragad ku consolidating komponén kana hiji net-bentuk casting paeh.Ku kituna, berpotensi ngaleungitkeun operasi sekundér kayaning machining.Castings paeh séng geus hasil dirancang salaku bantalan (ngaleungitkeun alloy parunggu), rivets, sarta bisa geus tuang di threads.Alatan kaunggulan ieu, castings paeh kapanggih dina rupa-rupa industri kaasup otomotif, hardware wangunan, éléktronika, barang olahraga, jsb.

Ieu kudu dicatet yén tolerances standar industri bisa patepung jeung / atawa ngaleuwihan, lamun perlu pikeun desain bagian.Nanging, seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun, sapertos;bentuk bagian, dimana fitur anu lokasina dina alat nu, naon posisi na kalawan fitur sejenna bagian jeung lamun keur dimensioning sakuliah garis parting.Lamun tempo alat hirup jeung ongkos, éta prakték pangalusna pikeun ngidinan tolerances berehan jeung draf dina wewengkon kalawan kirang pas, formulir atawa fungsi jeung tighten tolerances ngan di wewengkon mana perlu.

Toleransi ketat
Toleransi Ketat1
Toleransi Ketat2
Toleransi Ketat3

Kami zine paeh casting rentang dina ukuran tina 100 ton nepi ka 300 ton, ngahasilkeun séng maot casting komponén pikeun program produksi volume low atawa tinggi.Urang tiasa ngadamel séng panas chamber paeh casting, aluminium-séng chamber panas atawa tiis tekanan tinggi paeh casting, ogé aluminium paeh casting.Ngawaskeun prosés, pencét pencitraan samping, robotics, simulasi aliran, alat-alat permanén sareng program pangropéa alat dianggo pikeun manjangkeun umur alat, ngahémat biaya, waktos, sareng nyayogikeun castings paeh kualitas luhur.Ti bagian konsepsi jeung prototyping teleb, nepi ka assembling produk rengse.

Paduan Séng

Kami pamimpin di manufaktur pikeun casting paeh di Cina.Ahli Metalurgi terlatih kami mastikeun yén sadaya alloy nyumponan spésifikasi ngaliwatan analisis kimia sareng fisik anu terus-terusan.

alloy kami ngawengku:
Séng: Zamak 3, 5, jeung 7.
Séng-Aluminium: ZA-8, ZA-12, jeung ZA-27.
alloy séng téh gampang pikeun tekanan tinggi diecast.Aranjeunna nawiskeun ductility tinggi, kakuatan dampak, sarta bisa gampang plated.alloy séng boga titik lebur leuwih handap aluminium nu bisa mantuan dina ngaronjatkeun kahirupan paeh.

alloy ZA mangrupakeun bahan casting paeh dumasar séng nu boga eusi aluminium luhur batan alloy séng baku.alloy ieu boga ciri kakuatan tinggi ogé karasa tinggi jeung sipat bearing ogé.

Séng kapang Uji Aliran

Teknic nganggo téknologi simulasi CAM anu diakui sacara internasional pikeun ngaoptimalkeun desain alat sareng kualitas tuang séng.

Kamampuhan simulasi CAM nyayogikeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan ngeusian kapang suntik séng, padet, sipat mékanis, tekanan termal sareng distorsi.Pinuh menu-disetir kalawan modeler solid terpadu, panganteur CASD, sarta database éksténsif, CAM nyadiakeun solusi lengkep pikeun desain, produksi, jeung departemén kualitas.

Steel suntik kapang Castings
CNC Machining jeung Hog-beluk
Langsung Metal Laser Sintering (DMLS)
P-20 Pakakas
Séng beungeut bérés
Teknic bakal ngatur syarat pagawean customer pikeun mastikeun bagian nyumponan spésifikasi dina cara anu pas sareng efektif.

Palapis permukaan séng kami kalebet:
Palapis bubuk (aplikasi éléktrostatik)
Cat baseuh
Kromat
E-jaket
Nikel éléktromagnétik
Chrome
Screening Sutra jeung Stenciling
EMI / RFI Shielding
Permukaan Conditioning (shot jeung manik blasting)